Saturday, December 04, 2004

Unsettled things....

1st Saturday/week of the month...cuti hari ni sejak bergelar seorang pegawai kerajaan...biasa dulu aku memang kerja 5 hari je ...so bile dah masuk gomen ni kene follow gomen punya waktu kerja..Surat sumpah cop lagi,camne aku bleh tak prasan benda tu kene buat.bengong betul..kan dah payah nak cari org yg bleh menyumpah surat aku tu, sumpah jadi duit ok gak....ni nak bagi cop jer...gomen lak arini cuti camne nak amik cop...nak taknak terpaksa la buat mase hari kerja, cabut jap pegi mane2 pesuruhjaya sumpah kat kl tu..Medical ni pun satu tak siap lagi..poning betul..tak antar takleh dapat gaji nanti...harap2 sumer settle sebelum ujung blan 12 ni...rumah sewa lagi..tak jumpa2 lagi ni camne.dah la sampai ujung bulan ni jer tinggal, kalo tak jumpa mane la aku nak duduk sementara nak tunggu bulan 2 ni..InsyaAllah blan 2 ni pindah Putrajaya sebab kementerian pertanian pindah sana..syok skit..kene cari la umah sewa sane..Alamanda Alamanda Alamanda...tak penah pun pegi lagi shopping complex kat putrajaya tu... cari2 iklan umah sewa kat kompleks pkns tu kot2 ade yg kosong..tak jugak jumpe semuanya dah ada tuan...yg tuan rumah ni pun satu bengong, dah tau dah ada org duduk cabut la iklan tu, takde la aku sesusah ngabihkan kredit nelepon. ni yg nak marah nih! ... tau takpe .... tensen2 balik umah layan dvd lagi bagus...citer korean "Windstruck" ni menusuk jiwa betul la...rasa2 mcm sambungan citer "My Sassy Girl" jer...citer tu jer aku dah layan bape kali tah... tapi 2 2 citer ni memang best...memang feeling abih..lawak pun ada..kan best kalo ade awek mcm tu, yg bleh memahami...heheheehe

0 Comments:

Post a Comment

<< Home